Ølstuen

Ølstuen åbnede i april 2022 og ligger i direkte forbindelse med vores Ølshop og lige på den anden side af vores gårdhave fra selve Bryghuset og vores Taproom.

Ølstuen blev til da vi modtog flere forespørgsler på møde- og festfaciliteter samt et sted at afholde ølsmagninger.

Med sin private beliggenhed og plads til 25 gæster, er Ølstuen ideel til møder, sammenkomster og mindre fester.

I forbindelse med ølstuen er både WC og tekøkken.

Ved spørgsmål omkring Ølstuen, ølsmagninger og ølforedrag med mere, er i meget velkomne til at kontakte os eller sende en booking anmodning via knappen herunder.

Book nu

VIP rum

Vores hyggelige og delvist private VIP rum, ligger i direkte forbindelse med vores loungeområde og Bar.

VIP rummet er placeret i et delvist lukket lokale, med plads til ca. 15 gæster, og er ideelt til mindre selskaber, møder, komsammen, julefrokoster og meget andet.

Der findes et TV med mulighed for at tilslutte PC via HDMI kabel eller streaming via WIFI.

Ved spørgsmål omkring Ølstuen, ølsmagninger med mere er I meget velkomne til at kontakte os eller sende en booking anmodning via knappen herunder.

Book nu

Lounge

Vores Lounge, som tilgås via vores bar, har siddepladser i bløde sofaer og lænestole til ca. 20 personer. Lokalet bruges særligt til intime koncerter, oplæsninger, receptioner eller private fester.

Lokalet er ikke privat, og er i åben forbindelse med vores Barområde og VIP rum. Det er dog muligt at bruge rummet, efter aftale, i dagstimerne. Loungen har tidligere været brugt til:

Vielser, navngivningsfest, receptioner, koncerter, ølforedrag og firmaevents.

Kontakt os, hvis loungen kunne være noget for jeres næste arrangement. Det er muligt at bruge både lounge og VIP rum, da de ligger i direkte forbindelse med hinanden.

Via knappen herunder kan du forespørge på en booking i Loungen.

Book nu

Booking

Mangler du et sted at holde dit næste møde, fest eller måske et sted at holde klubaftener, reception eller netværksarrangementer?

Kontakt os hvis du tror vores lokaler på Esbjerg Bryghus kunne være noget for dig.

Kontakt os