Handelsbetingelser

Aftalevilkår og oplysningspligt

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du gennemfører en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din ordre samt om retur- og reklamationsret. Du kan altid genfinde dine ordrer ved at logge ind på din brugerprofil, hvis du har oprettet en sådan.

Vi har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjeneste kan trækkes tilbage uden varsel, eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

Vi bestræber os på at besvare henvendelser indenfor 1 dag.

Persondatapolitik

Indsamling ved besøg på esbjergbryghus.dk

Esbjerg Bryghus har adgang til statistiske oplysninger om besøgende på esbjergbryghus.dk. Det er ikke muligt at genkende enkelte personer ud fra disse oplysninger. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistiske formål, for derved at kunne forbedre og optimere esbjergbryghus.dk. På sidste side efter et eventuelt køb bruger vi Google Ads konverterings tracking, for at lave statistik over køb og hvilke søgeord der eventuelt er brugt i forbindelse med købet.

Ingen oplysninger indsamlet på esbjergbryghus.dk vil blive videregivet til andre.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller opretter dig som bruger gemmer vi selvfølgelig dine data. Dine data vil kun blive brugt i forbindelse med køb og forsendelse af varer samt tilsendelse af nyhedsbrev fra esbjergbryghus.dk.

Ingen kunders data vil blive videregivet til nogen uden for esbjergbryghus.dk. Skriv til kontakt@esbjergbryghus.dk for at komme i kontakt med den dataansvarlige for persondata i virksomheden.

Vi indsamler data om personers adresse og navn og gemmer data om hvilke varer de har købt i forretningen. Vi videregiver eller sælger ikke dine data til andre. Vi videre giver personoplysninger til det transportfirma som skal levere den vare du har købt hos os. Oplysningerne får vi ved at kunder end taster deres data på vores webside.

Når du har købt en vare hos Esbjerg Bryghus gemmer vi dine data i fem år. Af regnskabsmæssige årsager kræver lovgivningen at regnskab gemmes i fem år. Hvis du registrerer dig som bruger på Esbjerg Bryghus gemmer vi dine data ind til du ønsker at få den slettet, eller indtil du ikke har handlet hos os i fem år.

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev gemmer vi dine person data indtil du afmelder dig nyhedsbrevet. Du kan altid kontakte Esbjerg Bryghus og bede om at få slettet de oplysninger vi har gemt om dig. Vi er dog af regnskabsmæssige årsager nødt til at gemme vores regnskaber i fem år. Dette medfører at vi gemmer alle fakturaer i fem år, og dermed bliver dine kontakt oplysninger også gemt i fem år.

Hvis du mener at vi behandler dine data i strid med persondata forordningen kan du altid klage til datatilsynet på www.datatilsynet.dk

Du kan altid ved henvendelse til Esbjerg Bryghus på e-mailadresse kontakt@esbjergbryghus.dk bede os om at få oplysninger om vores behandling at dine personoplysninger, få oplysninger om hvilke personoplysninger vi gemmer om dig eller for at rettede de personoplysninger vi har gemt om dig

Du kan også bede os om at slette de personoplysninger vi har om dig.

Du kan altid gøre indsigelser mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring. Du har ret til at få flyttet dine personoplysninger til et andet sted. Dog kræver loven at vi gemmer vores regnskab i fem år. Ethvert brud på persondatasikkerheden vil blive indberettet til datatilsynet, som er den kompetente myndighed for Esbjerg Bryghus.

Generelle oplysninger

Priser

Alle priser er inklusive moms i DKK. Du indtaster dine kort oplysninger via en sikker og fortrolig forbindelse administreret af NETS (tidligere PBS). Beløbet trækkes først fra din konto når vi har afsendt – eller du selv har afhentet – din bestilling. Når du handler hos os, modtager du en elektronisk faktura for dit køb. Denne faktura er din dokumentation for at du har købt hos os.

Prisfejl

Hvis en pris er angivet åbenlyst forkert er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Rabatter

Vi yder rabatter til alle kunder i form af forskellige kampagner. Hvis der er rabat på en vare, vil rabatten allerede være fratrukket prisen, som vises på sitet. Dette følger gældende retningslinjer fra forbrugerombudsmanden.

Betaling

Vi accepterer betaling med kontanter samt de fleste korttyper, e-punge og MobilePay. Læs mere hos Zettle.

Leveringsformer

Forsendelse i Danmark

Vi tilbyder i øjeblikket ikke forsendelse

Levering til udlandet

Vi leverer endnu ikke til udlandet.

Retur- og fortrydelsesret

Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Drikkevarer er ikke omfattet af returret (Forbrugeraftalelovens § 9, stk. 2, nr. 1 )

Returnering

Varen skal returneres i original emballage.

Varens stand, når du afleverer den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen afleveres fysisk til:

Ølshoppen v/ Esbjerg Bryghus
Jyllandsgade 14C
6700 Esbjerg

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dit køb.

Varen afleveres til:

Ølshoppen v/ Esbjerg Bryghus
Jyllandsgade 14C
6700 Esbjerg

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Personoplysningerne registreres hos Esbjerg Bryghus og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Som registreret hos Esbjerg Bryghus, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kontakt@esbjergbryghus.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@esbjergbryghus.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

Vilkår og abonnementsbetingelser for “Ølklub”-månedspakken ved Esbjerg Bryghus

Disse abonnementsbetingelser gælder for et “Ølklub”-månedsabonnement købt hos Esbjerg Bryghus. Ved køb af et abonnement hos Esbjerg Bryghus accepterer du disse betingelser.

Tilmelding og betaling

Hvis du tilmelder dig før den 15. i måneden, vil dit abonnement starte pr. næste måned. Betalingslink udsendes via mail omkring den 20. hver måned og man vil kunne afhente sin månedspakke i Ølshoppen på Esbjerg Bryghus i slutningen af måneden. Dette vil på sigt ændre sig, til en fast overførsel løsning, vi informerer naturligvis hvis der sker ændringer.

Vi forbeholder os retten til at ændre afhentningstidspunktet, hvis der opstår forhold, som gør det umuligt at levere til starten af måneden. Hvis dette sker, vil du blive informeret af os i god tid.

Ændringer

Har du ændringer til dit abonnement, såsom adresse, navn eller lignende, kan du få det ændret ved at kontakte os pr. mail på shoppen@esbjergbryghus.dk.

Udmelding

Hvis ikke du ønsker at være med i den næste månedspakke, undlader du blot at betale og så anser vi det som at du ikke vil være med. Du er også velkommen til at skrive, hvis du ønsker at melde dig helt ud eller blot springe en måned over.

Ændringer og forbehold

Vi tager forbehold for prisændringer, udsolgte varer og abonnementsbetingelserne med udgangspunkt i ændringer i udefrakommende omkostninger, ændringer i enhedsproduktionsomkostninger, produkt- og indholdsændringer samt ændret lovgivning. Hvis prisen for dit abonnement ændres, vil vi informere dig i god tid og give dig mulighed for at opsige dit abonnement, inden ændringen træder i kraft.