Standard ølsmagning

Hvis I er minimum 8 personer kan vi afholde en standard smagning, hvor I på cirka halvanden time smager seks forskellige øl. Vores bartender præsenterer øllet, som serveres i kander til jeres bord. Denne smagning giver jer som gruppe mulighed for, at hygge jer sammen og smage noget spændende øl — uden at vi eller omgivelserne forstyrrer for meget.

Vær opmærksom på at det ikke altid er muligt at afholde ølsmagninger, men det gerne skal planlægges i forvejen. Faktorer som tidspunkt og antal deltagere kan være afgørende for, om det er muligt eller ej. Kontakt os gerne inden, så kan vi aftale jeres smagning.

Pris: 200 kr. pr. person

Er I færre end otte personer, men gerne stadig vil smage lidt forskelligt spændende øl, så kan vi tilbyde vores smagebræt.

Smagebrættet bestilles i baren og består af fire forskellige øl. Smagsbrættet kan også fint deles mellem to personer, hvis I for eksempel ønsker at smage jer igennem alle vores 12 haner.

Pris: 120 kr. pr. person

Ølforedrag

Er I minimum 12 personer kan vi afholde en cirka to timers lukket ølsmagning, med foredrag af en af vores veloplagte bryggere, som vil fortælle omkring hver enkelt øl der serveres, processen bag og meget mere.

Er I mellem 12-25 personer, afholder vi et ølforedrag privat i vores ølstue.

Skriv til os på kontakt@esbjergbryghus.dk, så vi kan finde det rette tidspunkt for jeres ølforedrag.

Pris: 250 kr. pr. person

1 gang om måneden holder vi åben ølforedrag. Tema, pris og varighed vil skifte fra gang til gang.

Åbne ølsmagninger holdes i vores Ølstue med et deltagerloft på 20 personer. En af vores bryggere vil være til stede under hele smagningen og fortælle om øllet undervejs.

Vil du videre mere, så følg med på vores begivenhedsside her: https://www.facebook.com/EsbjergBryghus/events

Pris: 250-300 kr. pr. person

Ølsmagning ud af huset

Vi kommer gerne ud til større selskaber hos både private og virksomheder, for at lave ølsmagninger hos jer. Minimum antal deltagere er 50 personer.

For booking, prisoverslag eller spørgsmål til ølsmagningerne er I velkomne til at kontakte os på kontakt@esbjergbryghus.dk.

Kontakt os