Ølshoppen

Esbjergs første bottleshop. Ølshoppen åbnede den 1. marts 2022.

I Ølshoppen er der altid over 120 danske og internationale craftbeers på hylderne og vi bestræber os på altid at indkøbe øl af højeste kvalitet i mange forskellige stilarter.

​Ølshoppen er en del af Esbjerg Bryghus og ofte vil man opleve at kunne finde den øl på flaske, som man tidligere har prøvet på fadøl i baren. Finder man en øl i Ølshoppen som man bare må smage med det samme, har man naturligvis også muligheden for at tage den med over i vores taproom.

Vi sender løbende information om øludvalget ud på shoppens Instagram.

Ølshoppen har desuden tilhørende smagelokale hvor der blandt andet afholdes faste månedlige ølsmagninger.

Vores udvalg

I Ølshoppen kan du finde gaveæsker, spændende øl fra både ind- og udland, snacks, læskedrikke, alkoholfrie øl og merchandise.

Vi forsøger at håndplukke spændende øl, som man ellers ikke har så let adgang til, men også øl, som skiller sig ud. Vi har altid mere end 100 forskellige øl, og sikrer os altid at have et stort udvalg af de højest ratede øl.

​Vi undersøger meget gerne nye øl og udvider hele tiden sortimentet. Så hvis der er en øl du savner, skal du endelig komme forbi Ølshoppen i Esbjerg Bryghus.

Ølshoppen på FacebookVores ølsortiment

Sort Cirkel - vinyl- og kaffebutik

I Ølshoppen finder du også Sort Cirkel, en selvstændig vinyl- og kaffebutik, som fokuserer på nye vinyludgivelser, luksuskaffe fra Europas bedste risterier samt udstyr og tilbehør.

Sort Cirkel drives af Philip, som guider dig på vej, hvis du mangler lidt vejledning eller inspiration til ny musik eller friskristet kaffe.

Sort Cirkel har åbent i samme tidsrum som Ølshoppen. Se de aktuelle åbningstider nederst på siden.

Sort Cirkel