Deltagere til Musik- og Filmquiz på Esbjerg Bryghus

Musik- og filmquizAfholdes hver anden onsdag

Tilmelding i baren eller på mail. Max 8 personer per hold. Tilmeldning koster 30 DKK per hold. Der dystes om præmier og håneretten. Særlig øl opkaldes efter sæsonens vinderhold.

Bølgerne går højt, når quizmaster Carsten hver anden onsdag afholder Musik- og Filmquiz på Esbjerg Bryghus.

Emnet er nyt fra gang til gang og bliver først afsløres kort op til quizzens skal afholdes, så alle kan forberede sig lige godt — eller lige dårligt! Efter quizzen tælles pointene sammen og de enkelte hold bliver skrevet på Leaderboardet, som er fast inventar på bagvæggen i Taproomet.

Når året er omme udløses den helt store præmie, hvilket er en øl specielt brygget til og navngivet efter vinderholdet. Vinderne af Musik- og Filmquiz sæson 2022-2023 blev “Old School Heroes”, som dermed fik opkaldt en American Brown Ale efter deres hold.

Snupper de sejren igen i år? Mød op og giv dem kamp til stregen!

Kommende events

Jazz JamAfholdes hver tirsdag

Gratis entré. Kom og oplev et nyt og spændende musikprogram hver tirsdag!

I samarbejde med med Esbjerg Jazz Collective, byder vi indenfor til en ugentlig jamsession, hvor I som besøgende har mulighed for at deltage i jammen eller blot lytte med.

Programmet varierer fra gang til gang og bliver meldt ud kort op til koncerten. Så er man nysgerrighed på at opdage ny musik, og holder man af at nyde en god øl til god livemusik, så er det Jazz Jam lige noget for dig!

Esbjerg Jazz Collectives Jazz Jams afholdes hver tirsdag på Esbjerg Bryghus fra klokken 20.00 og frem. For sikkerhedsskyld anbefaler vi altid at checke vores Facebook på dagen, så man ikke går forgæves, skulle jammes være aflyst.

Esbjerg Jazz Collective

Der er mulighed for at opleve ny og spændende musik til hver Jazz Jam