Du kan også være med i Ølklubben

Tilmeld dig Ølklubben hos Esbjerg Bryghus og modtag hver måned en ølpakke med højkvalitetsøl og andre fordele til kun 250 DKK.

Mange af vores skønne, trofaste gæster har af flere omgange efterspurgt, om vi i Ølshoppen på Esbjerg Bryghus ville lave en månedlig abonnementsordning på en ølpakke, man kan nyde derhjemme. Vi spekulerede længere tid over et koncept og kom i foråret 2023 frem til at oprette en “Ølklub”.

Dette er en perfekt løsning til dig, der ønsker at udfordre dine smagsløg og en ideel mulighed for hver måned at kunne smage noget af det absolut bedste og mest spændende danske- samt udenlandske øl på markedet.

Bliv medlem af vores nye “Ølklub” og få hver måned seks forskellige nøje udvalgte øl med hjem, hvor vi lover stor variation, nyheder og med jævne mellemrum eksklusive muligheder for at være de første, som får lov at smage på vores nye øl, før de bliver sat til salg i Ølshoppen.

Månedspakken vil bl.a., foruden eget bryg, også bestå af en række øl fra spændende bryggerier, som vores bryggere har udvalgt som smagsoplevelse til netop denne pakke.

Vilkår og abonnementsbetingelser

Hvad indeholder det?

Medlemskabet til ølklubben koster 250 kr. pr. måned.

Som medlem af ølklubben får du:

  • 6 unikke øloplevelser specielt udvalgt til hver eneste måned.
  • Garanti for lokale, nationale og internationale øl af høj kvalitet.
  • Altid en af de nyeste Esbjerg Bryghus øl i den månedlige pakke.
  • Unik video med vores brygmester med forklaring af øl i månedspakken og historien om eget bryg.
  • 10 % rabat hver gang der handles i Ølshoppen.
Bliv medlem