31. december 2022

Esbjerg Bryghus får ny visuel identitet

Efter mange måneders intenst arbejde, er vi endelig klar til at løfte sløret for vores nye visuelle identitet, som består af alt fra et opdateret logo, ny hjemmeside, unik skrifttype til nyt etiketdesign og meget mere!

I samarbejde med det lokale bureau 10 Fingers, har vi videreudviklet på vores eksisterende identitet og sammensat mange nye grafiske elementer. I får her en kort gennemgang af alle de mange nye tiltag:

Logo – bomærke og navnetræk
Vores bomærke – det røde skjold – er taget under kærlig behandling og består nu af humle og ankre, lige i øllets og byens ånd. Før lænede vores logo sig meget op af Esbjerg Kommunes byvåben, men vi har nu distanceret os en anelse fra dette, med en slankere formgivning af skjoldet samt de nye, originale motiver. Desuden har vi nu også fået et egentlig navnetræk – noget som vi savnede før.

Hjemmeside
Som du nok allerede har bemærket, så har vi også fået udviklet en helt ny hjemmeside. Indholdet er stort set det samme, men alt har fået en finpudsning og er nu fuldstændig responsiv. Billederne og grafikken har også fået en kærlig hånd og der kommer løbende flere elementer til.

Skrifttype
For Esbjerg Bryghus har 10 Fingers udviklet en unik skrifttype – næsten helt fra bunden. Skrifttypen, som ganske enkelt hedder “Esbjerg Bryghus”, er inspireret af de flotte Aluminia-platter, som de gamle, danske bryghuse hver især fik fremstillet.

Første generation af Esbjerg Bryghus fik i starten af 1910erne også udviklet sådan en platte og det er altså blandt andet ud fra denne, at skrifttypen er blevet udviklet. Håndlavet, unik og ultrapersonlig – præcis som vores øl.

Stemningsvideo
Vi har også fået produceret en kort stemningsvideo, som viser alle dele af Esbjerg Bryghus; butikken, baren, bryggeriet samt klip fra nogle af de mange events, som vi afholder i vores lokaler. Se den på forsiden, hvis du ikke allerede har set den.

Etiketdesign
Vi har længe ønsket at få en rød tråd gennem etiketdesignet for vores mange øl. Det har vi nu endelig fået, som er udformet i en farvestrålende farvepalette, der altid har noget at gøre med øllet indeni. Se de nye designs, og smag de nye øl, i løbet af 2023.

Pressebilleder
Sidst men ikke mindst, har vi også fået taget flotte pressebilleder af vores mange faciliteter; butikken, ølstuen, gårdhaven og bryggeriet. Se på dem under Galleri.

Vi glæder os til løbende at dele vores nye visuelle identitet med jer. Snart opdaterer vi også vores sociale profiler og meget mere følger — vi håber I kan lide det hele!