25. marts 2023

Esbjerg Bryghus er på Untappd

Ved at følge Esbjerg Bryghus & Beershop på Untappd vil I blandt andet få en notifikation, når der kommer nye øl på hanen eller i beershoppen.

Esbjerg Bryghus kan findes på Untappd under navnet Esbjerg Bryghus & Beershop.

Untappd er et socialt medie med udgangspunkt i øl, som kan downloades gratis til både iPhone og Android. Det giver både os og ikke mindst vores kære gæster et væld af muligheder for at holde sig opdateret og informeret på en række fede ting.

Ved at følge Esbjerg Bryghus & Beershop på Untappd vil I blandt andet få en notifikation, når der kommer nye øl på hanen eller i beershoppen. Her vil I også kunne læse information om specifikke øl samt bryghuset bag.

Derudover vil de forskellige events, der afholdes på bryghuset også blive lagt ind på vores profil og det vil være muligt at lave ratings på øl samt dele med sine venner, hvilke øl, de bare MÅ smage.

Så tøv endelig ikke med at følge os på Untappd ved at søge på “Esbjerg Bryghus & Beershop” i søgefeltet og trykke “subscribe”. – Det er en fantastisk platform både til inspiration, informationsdeling og en unik måde at dyrke det sociale aspekt omkring øl med sine venner og bekendte.

Mulighederne er mange og vi glæder os enormt meget over at være blevet en del af Untappd-universet.

Herunder ses vores live Tap-Liste, som opdateres løbende