19. januar 2023

Nyt samarbejde med Esbjerg Streetfood

I dag den 19. januar åbner Esbjerg Street Food endelig dørene efter en velfortjent juleferie - og vores nye takeaway aftale træder dermed i kraft.

Har du også prøvet at sidde på bryghuset og nyde et par gode øl i festligt lag – og pludselig melder sulten sig? Konsekvensen bliver at I må bryde op, og ud i byens gader efter mad, som passer til alles smag.

Vi har længe vidst, at bryghuset manglede den perfekte madleverandør – og den er vi sikker på, at vi nu har fundet – for vi er gået sammen med Esbjerg Street Food og tilbyder nu vores gæster muligheden for at bestille deres yndlings takeaway lige til bordet.

I dag den 19. januar åbner Esbjerg Street Food endelig dørene efter en velfortjent juleferie – og vores nye takeaway aftale træder dermed i kraft.

Scan blot QR koden på det bord du sidder ved, vælg den mad du fristes af – betal direkte på mobilen og inden længe dukker et bud op ved dit bord med varmt og lækkert mad.

Tusind tak til det fantastiske Esbjerg Street Food for at ville lege med os – sammen kan vi gøre Esbjerg så meget federe!